Montaj

Livram si montam in Bucuresti si zona limitrofa

In situatia in care veti alege sa colaborati cu societatea noastra, trebuie sa stiti ca veti beneficia de toate explicatiile de care aveti nevoie pentru a va decide ce tip de gard sa alegeti.

Deoarece societatea noastra doreste sa ofere cele mai bune servicii chiar si dupa incheierea lucrarilor, veti beneficia din partea noastra nu numai de consultanta in alegera celor mai bune solutii, ci si de consultanta in ceea ce priveste intretinerea suprafetelor.

Munca asigura si profesinalismul ne-au ajutat sa ne impunem pe piata competitiva a producatorilor de garduri.

Etape de montaj gard Bucuresti

Ce elemente sunt necesare pentru montaj gard Bucuresti?

  • placile de beton
  • stalpii care marginesc si tin pe verticala placile de beton
  • adezivul dintre placi si stalpi
  • temelia de beton de sub placi
  • armatura din fundatie

Prima etapa care trebuie parcursa in construirea unui gard Bucuresti o reprezinta alegerea modelului preferat. Pe langa faptul ca delimiteaza si ingradeste curtea, gardul din beton reprezinta si un element de design, care poate infrumuseta terenul. Urmeaza trasarea liniei constructiei pe sol, prin legarea unei sfori de stalpul portii si intinderea ei pe directia dorita. Dupa aceasta etapa, stabilim nivelul gardului, deoarece pe langa o linie, un gard Ilfov trebuie sa aiba si un nivel bine definit. Cu alte cuvinte, nivelul gardului este punctul unde se termina fundatia si incep placile de beton. Pentru determinarea acestui punct, poti folosi un furtun de nivel sau un laser. Din loc in loc, bate sipci din lemn in beton si traseaza cu un marker pe ele nivelul indicat de aparatul pe care il folosesti. Trecem apoi la stabilirea adancimii la care vor fi bagati stalpii. Stalpul este cel mai important element din procesul de montaj gard Bucuresti. Ca alcatuire, acesta are doua parti: una plina, care intra si il fixeaza in pamant si fundatie, respectiv o alta supraterana, cu un canal sapat, unde intra marginile placilor de beton. Dintr-un stalp de 2,2 metri, 1,5 metri sunt cu canal si restul de 0,7 metri ii poti folosi ca sa decizi cat de adanc vrei sa il pui in pamant. Ulterior, sapam gropile pentru stalpi. Dimensiunile acestei gropi pe orizontala sunt, in medie, 40×40 cm. Adancimea acesteia este la latitudinea ta, in functie de cat de inalt vrei sa ai stalpul de gard Ilfov. Atentie totusi: pentru a avea stabilitate in stalp, acesta trebuie sa fie ingropat la minimum 40 cm!

Fixam apoi stalpul cu pietre. Avem nevoie de patru pietre, mari cam cat un pumn strans, pentru a fixa stalpul in groapa. Pune aceste pietre in cruce in jurul stalpului, in pozitia dorita. Pune stalpii la distanta de 202 cm intre ei, astfel incat placa de beton, care are lungimea de 200 cm, sa beneficieze de o toleranta de 2 cm. Ca sa obtii aceasta distanta, foloseste doua scanduri de 202 cm lungime, pe post de distantatoare. Pune o scandura in partea de jos a canalului pentru placi si cealalta in partea de sus.

Adu celalalt stalp si pune-l in pamant acolo unde scandurile se potrivesc cu canalul lui. Dupa ce gasesti pozitia corecta, fixeaza stalpul in pamant cu pietre. Dupa aceasta procedura, fixam stalpii cu beton, urmand a sapa santul pentru fundatie, cu latimea de 20 cm, iar latimea minima de 25 cm. Se cofreaza fundatia, cu ajutorul scandurilor de lemn, pentru a da conturul fundatiei de la nivelul solului pana in punctul unde incep canalele pentru placi. Este recomandat ca fundatia sa aiba macar 15 cm deasupra pamantului si 25 cm latime. Odata incheiata cofrarea, se monteaza armatura si se toarna betonul. In conditii normale, pentru uscarea betonului sunt suficiente doua zile. Dupa uscare, se introduc  placile de beton in canale si se lipesc cu adeziv de culoarea betonului. Tine minte, pentru un montaj gard Ilfov trainic, placile stau fixate in canalul stalpilor, nu pe temelie.