Servicii de Taiere plasma CNC

CNC-ul nostru este foarte robust, fabricat la cele mai stricte standarde din oțel sudat in formă monobloc nedemontabil pentru stabilitate maximă, rigiditate superioară și vibrații minime față de cele pe cadru de aluminiu sau oțel asamblat. Această rigiditate oferă performanță ridicată la o precizie înaltă și consistentă cu durată de viață lungă într-un mediu industrial heavy duty cu capacitate de producție ridicată. Nu numai atât dar permite ca utilajul să ajungă la client asamblat care scurtează timpul de instalare cu mult. Incluzând pat de apă din oțel inoxidabil, cu sistem de scurgere rapid, cu abilitatea de a încărca table la marimi standard în întregime fără a fi necear tăierea lor înainte, picioare reglabile pentru nivelare, șine axa y montate lateral și bile de transfer montate pe laturile laterale pentru încărcarea ușoară a tablelor mari și grele, dulap electric automon cu control CNC conectat la utilaj printrun cablu ombilical lung si flexibil. Cap magnetic separator elimină daunele la torță.

Specificatii Tehnice

  • Masa/cursa de lucru 1520 mm x 3020 mm
  • Racord electric 230v 50/60 Hz monofazic pentru batiu si control CNC
  • Racord electric 380v 50/60 Hz trifazic pentru Powermax 65 sau mai sus
  • Servomotoare hibride puternice cu viteza de 15 metri pe minut
  • Axa Y cu doua servomotoare hibride
  • Sistem automat măsurare înălțime pe axa Z care urmeaza relieful materialuilui
  • Comandă prin controler digital cu interfață USB si display LCD
  • Servo motoare hibride (motoare pas cu pas cu traductoare)

Sistemul Travers: Ghidaj liniar pătrat cu cremaliară și pinion (XY), dublă motorizare pe axa Y, șină de ghidare liniară cilindrică cu ax melcat pe axa Z.

Sistemul de control al celor 3 axe: drivere cu servomotoare hibrid puternice de ultimă generație apărute pe piață în 2017 cu circuit închis (closed loop XYZ) mai puternice și mai rapide decât cele din generația anterioară.

Control: Control CNC Start Shaphon cu interfață și bibliotecă grafică ușor de utilizată (bazată pe macro). Interfață USB și limbaj de comandă cod G

THC: Control Microstep digital al înălțimii torței pentru imbunatatirea calitatii taieturii si a duratei de viata a consumabilelor pistoletului / Control precis de mare viteză a voltajului arcului.

Exemple de lucrari