Gard beton

Doriti un gard beton? Apelati, cu incredere, la specialistii nostri! Efectuam masuratoarea exacta a terenului dumneavoastra, respectand cotele cadastrale. Stabilim nivelul si inclinatia pe care o are terenul, pentru a va oferi o solutie de montaj adaptata specificului acestuia. Design-ul va apartine.

Un gard beton este atat de versatil, incat puteți alege orice stil sau model doriti – garduri model piatra, model caramida, pereti plini sau modele traforate, modelul simplu, pe care il puteti finisa de asa maniera ca design-ul sa se potriveasca cu restul curtii si cu arhitectura casei. Folosim gard beton pentru a delimita o zona in care ne dorim intimitate maxima – curte, piscina sau jacuzzi de exterior.

Gratie masei sale termice, un gard de beton prefabricat actioneaza ca un perete si va protejeaza de vânt si de zgomotele puternice mult mai bine decât barierele de sunet construite din lemn. Acest lucru devine evident atunci când locuim sau lucram în apropierea unei autostrăzi, școli, clădiri comerciale aglomerate sau în alte zone zgomotoase. In plus, panourile din beton sunt foarte rezistente la acte de vandalism.

Stim, de asemenea, cat este de important pentru dumneavoastra ca lucrarea sa se desfasoare cat mai rapid, insa fara a face rabat de la calitate si cu impact minim asupra mediului inconjurator. Echipa noastra monteaza in medie 35-40 de metri liniari de gard de beton prefabricat pe zi! Principalele materiale folosite sunt cimentul de inalta calitate, agregate minerale, fibra de polipropilena si, evident,  fier beton. Aditivii folositi si tehnologia deosebita permit obtinerea de  elemente prefabricate pentru gard din beton compacte si cu forme foarte bine definite si delimitate.

Tratamentul cu Konkretol (impermeabilizant transparent sau colorat) se  aplica pe elementele de gard prefabricat si penetreaza suprafata betonului, transformand-o intr-un smalt dur, cu un aspect deosebit. Acest tratament impermeabilizeaza si creste considerabil calitatea betonului. Printre ingredientele principale pentru gama premium de gard beton prefabricate sunt cimentul alb si marmura. Pentru gardurile cu marmura se foloseste ciment alb 52,5 R.