Placi de gard

GARDURI BETON

Oraş şi gard – cuvinte cu rădăcini comune, dar strâns legate unul de celălalt. Este imposibil de imaginat un oras fara garduri, balustrade sau alte bariere.

Cel mai popular material de constructie a gardurilor a devenit betonul. Acesta combină avantajele a multor alte materiale de construcţii. Betonul are aceeaşi rezistenţă şi durabilitate ca a pietrei, iar preţul acelasi cu cel al gardurilor din lemn. Gardul de beton este uşor şi rapid de instalat, nu necesită întreţinere şi reparaţii.

Dezavantajul produselor din beton a fost considerat pentru o lungă perioadă de timp drept aspectul lipsit de expresie, dar acum tehnologia permite producţia oricarei structuri şi simularea oricarui material. Gardul de beton poate arata ca din piatra, din caramida, din pietriş sau din şisturi. Solide şi închise cu inserţie de o varietate de zone deschise, acestea vă permit să creaţi mai multe versiuni de garduri şi de garduri decorative.

DE CE PRODUSELE ARTGARD ?

Gardurile gamei ArtGard reprezintă trendul actual în amenajările ambientale. Aspectul antichizat și armonia cromatică oferă acestor garduri eleganță și rafinament și le fac ușor remarcate.

Gard din placi prefabricate din beton robust si elegant

La prima vedere, pare simplu sa cumperi elementele necesare construirii unui gard din placi prefabricate si sa le montezi singur, insa, in realitate, misiunea este destul de dificila, in ciuda faptului ca totul  se imbina perfect. Care sunt impedimentele? In primul rand, elementele cumulate pentru un gard din placi prefabricate din beton ajung la o greutate considerabila, fapt care necesita transport specializat pe astfel de incarcaturi. Desi componentele sunt din beton, deci foarte  solide, transportul trebuie facut in conditii securizante, pentru a preveni deteriorarea acestora.  In al doilea rand, chiar daca dispuneti de documentatia aferenta procesului de montaj, este bine sa stiti ca, in practica, lucrurile stau putin diferit. Sunt multe elemente de finete, pe care specialistii nostri le stapanesc si care se reflecta intr-un montaj de calitate. Doar atunci cand este montat de cunoscatori, gardul va fi compact, fara abateri si fara acumulare de tensiuni, care, in timp, pot lucra si produce daune. Iata serviciile pe care vi le propunem:

– productie personalizata de gard din placi prefabricate din beton, pe baza consultantei ce tine cont de preferintele si gusturile clientului, dar si de specificul topographic al amplasamentului.

– pentru o inchidere completa a imprejmuirii, fabricam si instalam pentru dumneavoastra porti metalice batante, rulante sau  autoportante

– asiguram transportul, in conditii de siguranta, al componentelor de gard din placi prefabricate din beton

– punem la dispozitia dumneavoastra specialisti de inalta clasa, pentru asigurarea montajului, atat pentru gard din placi, cat si pentru porti, acolo unde este cazul

– venim permanent in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu sevicii de consultanta tehnica gratuita.

Apelati cu incredere la produsele noastre, care sunt caracterizate de robustete, manevrabilitate, armonie, stil si eleganta. Va propunem modele discrete, cu texturi fine, cu detalii placute si armonioase. Pentru a nu afecta timpul pretios al clientului, compania noastra se obliga sa-si respecte cu strictete termenele de livrare.